20-november-2018   Update

We mogen weer terug kijken naar een goed seizoen. We hebben weer schitterende resultaten neer gezet, en weer verschillende eerste prijzen gewonnen met diverse kampioenschappen. We zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor 2019. Zo hebben we nog wat kleinigheden aan het hok verandert, en in onze ogen is het verbetert.

De grote schoonmaak is al achter de rug, en het hok is ook aan de achterzijde weer mooi geschildert. De toekomstige weduwnaars zitten ook al op hun nieuwe plek, zodat ze alvast een nieuwe woonbak mogen kiezen. Ook onze duiven gaan regelmatig los in de week.

Vorige week hebben we nog een grote controlle laten doen bij de dokter. We hebben van elke afdeling 2 duiven meegenomen voor een volledig onderzoek en hebben een groot mest onderzoek laten doen. Alles is tip top in orde en de duiven zijn volledig schoon. Dus hier word niet gekuurd voor paratyfus of tricho,...enz. We gebruiken gezond verstand, en alleen als er zich iets voor doet grijpen we in. Wel laten we ze jaarlijks inenten tegen paramixo. Verder houden wij ons nog altijd bezig met de natuur-methode.

Ook zijn we nog na wat hokbezoeken geweest bij duiven vrienden in Duitsland, België en in het Nederlandse Brabant. Ook komend weekend staat er weer vanalles gepland. Het is altijd leuk om bij top spelers naar hun beste duiven te gaan kijken, en hoe ze hun spel spelen. Daarbij is het gezellig en zeer leezaam! Binnenkort meer...