20-september-2019   Einde seizoen

Ons seizoen zit er weer op. We mogen terug kijken naar een tevreden seizoen op de dagfond vluchten. Dit jaar werden zelfs 3 eerste prijzen gevlogen van de 6 dagfondvluchten; Argenton, Chateauroux en Montlucon. Zo werd in het Samenspel de 1e Duifkampioen dagfond behaald. Ook de jonge duiven vluchten waren goed verlopen, met een minimale verliezen. In het Samenspel werd 1e-2e-6e Duifkampioen jonge 1e tour behaald en 3e Duifkampioen jonge 2e tour. In het totaal werden we 2e Generaal kampioen over alle vluchten. 

In de komende tijd word het duiven bestand flink vermindert voor de programma vluchten zodat er met een geringer bestand toch nog (top) prestaties geleverd kunnen worden.

Daarnaast is Roger dit jaar gestart met zijn nichtje Lynn de Vries de helpende hand te reiken en te ondersteunen in de duivensport. Op een kleine accomodatie zullen zij gaan spelen op de Dagfond en de ZLU-vluchten.

Vandaar dat er een kleine verkoop gestart is op Duiven.net. Hier worden een aantal goede bruikbare duiven aangeboden. De verkoop start op 20 september en eindigt op 4 oktober. Zie link:  http://www.duiven.net/verkoopfr/