06-december-2019   Het einde van het jaar is in zicht.

We hebben afgelopen vrijdag de duiven laten nakijken bij dokter Marïen. De duiven zagen er heel goed uit, ze waren mooi door de rui, en waren in een goede gezonde conditie. Ze waren tevens vrij van alle kwaaltjes en waren gereed voor het nieuwe seizoen. Daarnaast hebben we dokter Marïen ook onze duiven laten keuren. Hij was er zeer te spreken over, er zit top materiaal bij. Over een paar weken zullen we ook gaan koppelen. Ondanks het koude of slechtere weer laten wij ze toch regelmatig in de ochtend los. Gelukkig hebben we op het moment geen last van de roofvogel.

Op ons hok worden nog wat kleine dingen gerepareerd en wat kleine dingen verandert of aangepast voor het nieuwe seizoen. Zo zullen we ook dit jaar eens spelen met erwtenstro op onze afdelingen. Het voelt warmer en gezelliger aan, hopelijk ook voor onze duiven. We zullen komend seizoen met doffers en duivinnen gaan spelen. Om ook eens te kijken wat er in de duivinnen zit. Voor diegene die dan denken dat wij dan nu met een 40-tal duiven gaan spelen heeft het mis. We zullen komend seizoen ongeveer met een 20-24 duiven starten. 

Er staan nog een paar activiteiten op onze kalender, zoals onze kampioenenuitreiking van ons Samenspel MLS. En de feestavond met hoktentoonstelling van onze eigen Vereniging P.D.V. De Heidebloem Obbicht.